Regisztráció

Iratkozz fel
a számodra érdekes órára!

BEAVATÁS NYÁRON IS

Téged is vár a BEAVATÁS program

JÚLIUS 1-től!

A MYPROTEIN támogatásával

Tégy meg mindent az egészségedért!

Az első két hétben szabadon tudsz csatlakozni!

REGISZTRÁLJ BÁTRAN és indulj el egy új világba, ahol sikerek várnak!

BEAVATÁS - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept!

Most akciósan kezdheted az edzéseket és készülhetsz a nyárra!

A program ára 28.000/hó, azonban most biztosíthatod, hogy az első 4 hónapban 19.900-ft / hó összegért járhass!

REGISZTRÁLJ BÁTRAN és indulj el egy új világba, ahol sikerek várnak!

BEAVATÁS - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept!


 

Fontos!

Ha az első alkalommal nem tudsz megjelenni, ne csüggedj, az első két hétben csatlakozhatsz!

Az időpont ne zavarjon meg, válaszd az július 1-i, vagy július 2 -i kezdő dátumot, hogy a helyedet biztosítsd a programban!


Immáron 11. éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni!

Nem kétséges, hogy az elmúlt időszakban fokozottan rá kellett döbbennünk, hogy az egészség mekkora kincs. Nem elegendő bizakodva várni, hanem bizony tennünk kell érte! A kutatások és tények pedig egyértelműen azt mutatják, hogy aki sportol és rendszeresen mozog, akinek az életvitelébe belefér, hogy időt és energiát fordít az egészséges életmódra, annak sokkal ellenállóbb a szervezete.

Ne alkalmazzuk a megszokott sablont és tekintsünk az edzésre hobbyként, hiszen nem "csak" az! Fordítsunk hatványozottan nagyobb hangsúlyt az egészségünkre, az életmódunk javítására. Fektess be az egészségedbe, hogy később ne gyógyszerekre, vagy orvosokra kelljen sokkal többet kiadj majd! A saját érdekünkben, a jövőnk és a környezetünk érdekében egyaránt!


Most itt a lehetőség, hogy változtass és javíts a korábbi szokásokon!

De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres? Mi kell a jelentkezéshez?

 

A BEAVATÁS program lényege:

Szeretnél eredményeket?

Fontos az egészséged?

Nem csak a mára gondolsz, hanem a jövődre is?

Erősödnél, vagy épp az állóképességed javítanád?


Hogy minél eredményesebb legyen a fejlődésed, partnerünk, a Myprotein is segítséget nyújt a programban résztvevőknek:

  • A program elején az első edzéshez már kapsz egy kis induló meglepetést
  • A Beavatás vizsga után egy kis ízelítőt, melynek segítségével kipróbálhatod mi számodra az, amivel az edzéseidet tudod támogatni
  • Haladó szinten (UST) pedig a Myprotein kifejezetten a mi programunkhoz kidolgozott UST csomagját tudod megvásárolni, melyhez természetesen kedvezmény is társul

 

Ebben az esetben hatékony megoldás a funkcionális edzés!

A funkcionális edzésekkel kapcsolatban elég sok téveszme, s rossz információ kering: nem, nem attól lesz valami funkcionális, ha sok eszközt használnak, s attól sem, ha köredzést alkalmaznak. Kapásból, ha gépek segítenek a mozgásokban egy köredzésben (eltekintve a kivételektől, melyekre később kitérünk, pl. evezőgép, air bike), akkor biztosan köze nincs a funkcionális edzéshez a rendszernek.

A funkcionális edzések arra hivatottak, hogy az alap mozgásmintákat fejlesszék, s komplexen megerősítsék a testünket. Hiszen vegyünk egy egyszerű nyomó mozdulatsort: hiába erős a nyomásod egy arra használatos gépen, valós feladatok esetében aligha lesz ideális szögben beállítva, nem lesz a törzsed kitámasztva, amikor az erődet, fitségedet szeretnéd kamatoztatni, használni.

Továbbá érdemes odafigyelni arra is, hogy a tested felkészüljön a terhelésre. Addig nem szabad, nem is érdemes összetett gyakorlatokba vágni, míg az alapokat nem teremted meg. Adott esetben egy gyenge törzzsel végzett gyakorlat - hiába hasznos az egy haladóbb szinten - többet árt, mint használ. Első lépésben tehát mind a technikai, mind a fizikai alapokat meg kell teremteni, hogy elkezdj bármilyen eszközt használni.

 

Az egészség

A legfontosabb kincsünk, amiből csak egy jutott, az az életünk, egészségünk. Senkit nem ismerek, aki lemondana arról, hogy lássa a gyermekét felnőni, vagy megélhesse mindazt, ami várhat rá a jövőben. Vétek és bűn ezzel nem foglalkozni, ám más nem fog helyetted! Ez egyedül a Te felelősséged!

Mi vár Rád közöttünk?

Elsősorban remek edzések!

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa, mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok, amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is. S igen, minden ámítás nélkül, pár hét után már láthatod, s mások is láthatják a munka eredményét!

Másodsorban egy remek közösség tagja leszel!

Sportemberekről van szó és egy összetartó közegről, ahol barátságok köttetnek, szerelmek szövődnek, de leginkább lelkes amatőrökből atléták válnak. Tudom, te nem szeretnél ilyen magasságokba törni, csupán jobban kinézni, ledobni néhány kilót. De pár hét / hónap elteltével az életed részévé válik a mozgás. Azt veszed majd észre, hogy ha kihagysz egy-két alkalmat hiányzik. Hiányzik a mozgás, a sport, de hiányozni fognak a többiek is, az ugratásaikkal, buzdításukkal, nevetésükkel együtt. A közösség részévé válsz, s nem elégszel meg azzal, hogy valamit csak csinálgass.

Szóval minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot és vágj bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, a Thorban pedig egymást segítve minden egyesületi tag élete minőségi pluszt kap.

Lépj hát be a kapun! Csatlakozz Te is!

A program felépítése:

ELSŐ 8 hét BEAVATÁS - Kezdő edzések

- Állapotfelméréssel kezdünk

- Elkezdjük megerősíteni a törzs izmait (ülőmunka, derékfájdalmak...)

- Eszközeink használatának alapjaiba bevezetünk, alapos tanítással (TRX, kettlebell, rúd, saját testsúlyos gyakorlatok)

- Mobilizáció, tartáshibák kijavítása, korrekciók

MÁSODIK 8 hét ATHLETIC BODY - Középhaladó edzések

- Összetettebb gyakorlatok és technikák megtanítása

- Állóképesség továbbfejlesztése

- Törzs további erősítése

- Korrekciók továbbvitele

UTÁNA: UST - Haladó edzések

Itt már készen állsz fizikailag és technikailag is a teljes terhelésre!

- Személyre szabott, célokhoz igazodó edzések

- Folyamatos progresszió

- 8 hetes ciklusok a céljaidhoz igazítva

Csatlakozz hozzánk!

 

Akinek az első időpont valamiért nem jó, de nem szeretne lemaradni, az a regisztrációval az első két hétben tud csatlakozni!

Mivel 30 napos bérleteink vannak és nem havibérletek, ezért ez nem jelent hátrányt.

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot, s e-mailben azonnal küldjük is a részletes információkat, mely levélben remélhetőleg az összes felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

(Amennyiben nem kapsz azonnal e-mailt, akkor ellenőrizd a spam mappádat!)

A regisztráció során elkért adataidat természetesen bizalmasan, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük. Az adatkérés célja a folyamat gördülékennyé tétele, hogy amikor megérkezel, már azonnal át is tudd venni a THOR kártyádat, mely már készen vár téged!

 

Természetesen amennyiben marad kérdésed, keress minket bizalommal!

 

Az első két hétben tudsz csatlakozni, a regisztrációnál a július 1-re kiírt időpontok a hétfő-szerda, míg a július 2-re kiírtak a kedd-csütörtök nappárokat jelölik.

Ha első alkalommal nem megfelelő az időpont, ez alapján is tudsz regisztrálni! Lényeg hogy ne csússz le! 

Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj telefonon!