Új belépőkártyák érkeztek



Megérkeztek új belépőkártyáink. Két típusú belépő is a kínálatban. A pultokban már be is tudjátok szerezni!


Az állandó arculathoz új belépőkártya is dukál. Mint láthattátok a honlapon, szépen lassan körvonalazódott egy egységes arculat kidolgozása, ami a megjelenéseinket illeti. E motívumokkal egyre sűrűbben találkozhattok majd, mind a fotókon, mind a közösségi oldalakon, illetve természetesen a termeinkben is.

Ehhez kapcsolódóan új belépőkártyákat is gyártattunk, melyek szintén az új arculatot tükrözik.

Két típusú kártya is érkezett: A piros logóval ellátott kártyák minden vendégünk számára elérhetőek. Fontos, hogy a beléptetésnél a korábbi gyakorlatot kicsiit szigorúbban véve, csak a kártya használatával lehetséges. Tehát ha elhagytad, vagy eltűnt, akkor kérj újat, mert kártya nélkül nem engedhetnek be a kolleginák!

Eltűnt, vagy elhagyott belépőkártya esetén 1.000,- Ft ellenében válthatsz újat.

A mai naptól lehetőségetek van a LIMITÁLT szériájú UST kártya megvásárlására is. Ez a kártya csak UST bérletesek számára elérhető. A kártya díja 1.000,- Ft.

Az UST kártyák száma nem végtelen, azonban ha ezt megváltod, a jövőben több olyan akció részese is lehetsz, ami csak a Te számodra válik elérhetővé. Folyatamban van egy partnerlista meghirdetése, ahol az UST kártya felmutatása kedvezményre jogosít. Illetve egy nem túl távoli program is közeleg, melynél szintén kedvezményre számíthatsz vele.