FMT Level II. - Suspension trainer képzés



THOR FMT Level II. képzésünkön a felfüggesztéses eszközök világába kalauzolunk el! Nem csak edzőket várunk, hanem bárkit, aki mélyebb betekintést szeretne az eszközök használatába.


  A felfüggesztéses eszközök a saját testsúlyos edzés egyik variációja melyben a testünket mint ellenállást használjuk. Rendkívül hatékony prehabilitáció, rehabilitáció valamint egy komolyabb edzésterv részeként is. Segít a testudat kialakításában, valamint központi hangsúly van a Core izmok állandó aktívan tartására. Emellet az eszköz igen komplex és könnyen hordozható. De a használata mégsem olyan kézenfekvő, főleg ha nem csak magában szeretnénk az eszközt használni hanem egy komolyabb funkcionális edzésterve beépíteni. 

    A két nap folyamán elméletben, s még inkább gyakorlatban vezetünk be titeket a hevederek hatékony használatába. Kezdve azzal, hogy milyen esetekben célszerű a felfüggesztéses eszközök használata, egészen addig, hogy a gyakorlatban milyen apró finomításokkal tudjátok kihozni a maximumot a mozdulatokból. Mivel a mai modern sportszergyártó cégek rendkívű sok fajta és féle hevedert dobtak már piacra ezért használatuk némiképp eltér egymástól.  A képzés során ezeket a hevederet fogjátok kipróbálni illetve megismerni, bemutatjuk azok erősségeit és gyengeségeit. 

Célunk az eszközökben rejlő lehetőségek megismertetése a teljesség igényével. Az edzéstervezés és programozás különböző ciklusaiba helyezzük el a feladatokat és azok skálázott változatát.

A hétvége tematikája a kövezkező képpen alakul : 

- regresszió és progresszió

- edzéstervezés felfüggesztéses eszközre

- periodizációs lehetőségek

- az alapvető emberi mozgások és a felfüggesztéses edzés

- a gyakorlatok helyes kivitelezése - nyújtás és mobilizáció felfüggesztéses eszközön

   

    Az FMT Level I. elvégézése után lehetőséget biztosítunk, hogy ne csak az alapokkal legyetek tisztában hanem egyel magasabb szinten is megismerkedjetek az eszközök helyes használatával. A Level II. kurzusok célja és részletesen megismerkedejetek a mai modern sport divatos eszközeivel illetve képesek legyetek a lehető legprofibb módon beépíteni azokat a saját edzésterveitekbe. A képzésnek azonban NEM előfeltétele a level I. képzésünk. Jelentkezhet bárki, aki ezen eszközök használatába teljes betekintést szeretne, s érdeklik olyan kiegészítő gyakorlatok, amikkel egyénre szabva teheti teljessé saját edzését.

IDŐPONT:  2O17. OKTÓBER 14.- 15. (Hétvége)

- JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:  2017.10.10. 

Helyszín: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a - THOR GYM ÚJBUDA

Részvételi díj: 50.000 Ft

Jelentkezéshez, illetve ha felmerülő kérdésed van, írj e-mailt: academy@thorgym.hu

A jelentkezés feltételele a részvételi díj befizetése, mely történhet átutalással a 10104105-67898700-01004000 bankszámlaszámra (Közleményben kérlek írd a neved mellé, hogy Level II.), vagy készpénzben a termeink pultjainál.

A befizetések sorrendjében tudunk helyet biztosítani. Maximum létszám: 16 fő