Védjegyek és brand védelem



Mint minden minőségi brand esetében, nekünk is fontos, hogy a védejegyeink használatával ne élhessenek vissza.


Büszkék vagyunk arra, hogy eljutottunk arra a pontra, ahol szükség van arra, hogy a Thor Gym brand védelmében fel kelljen lépnünk.

Bár a kezdetek óta gondosan ügyeltünk arra, hogy a Thor Gym egyet jelentsen a minőséggel, a funkcionális edzés szakmai kifogástalanságával, s azonosítani lehessen azzal az értékrenddel, melyet képviselni szeretnénk.

Éppen ezért a Thor Gym brand felhásználása szigorú szabályokhoz van kötve. Értjük mindezt arra, hogy az edzések és szolgáltatások esetében a saját rendszerünkhöz kapcsolódó védjegyek (Thor Gym, Thorlife, Beavatás, Athletic Body, UST, stb...) szigorúan írásbeli hozzájárulás mellett használhatóak, vagy köthetőek össze bármilyen formában külső felhasználók részére.

Valamint a logóink, emblémáink használata is kizárólag engedély mellett szerepeltethetőek (például ruházaton elhelyezett logo, egyéb ajándéktárgyakon, eszközökön való feltüntetés).

Természetesen az elektronikus médiában, sajtóban, vagy éppen közösségi oldalon feltüntetett képeken is szigorúan csak a hozzájárulásunk mellett szerepeltethető minden Thor Gym brand-el kapcsolatos védjegy.

Bízunk abban, hogy ezzel sikerül megőrizni mindazt, amit az évek során felépítettünk, képviselünk és szolgáltatunk.

Thor team