Thor team karácsonyi vacsora



Szombaton, december 16-án egy közös karácsonyi vacsorán zártuk az évet. A Thor Gym alkalmazottai gyűltek össze, hogy egy kellemes hangulatú vacsora keretében értékeljék 2017-et.


Egy budapesti étterem adott helyt az idei évzáró ünnepségnek, amin részt vett az összes Thor kötelékében dolgozó kolléga.

Az idei év nagy előrelépés volt a hálózat életében, s igencsak ráfért mindenkire egy kis lazítás. Az étteremben telt ház volt, ám így is kitűnt egy nagy asztal a tömegben:

Mérhetetlen büszkeséggel töltött el hallani az elejtett szavakat:

"A Thor edzőterem is itt van: Ha ilyen csinos edzők vannak, akkor jövőre oda veszek bérletet."

"Azt hiszem a legerősebb asztal hátul van, nem semmi a fizikumuk..."

Ehhez hasonló mondatokat hallva büszke az ember fia, hogy ide tartozhat, ám azt leszámítva, hogy a tömeg a "mi lányaink" után fordult minden pillanatban, s hogy érezhető tisztelet övezte a társaságot, öröm volt azt is átélni, hogy valóban családias hangulatban töltöttük az estét. Szüntelen nevetések, bennsőséges beszélgetések jellemezték az estét.

Külön ki kell emelni, hogy Kaposvárról és Százhalombattáról is szép számmal érkeztek a kollégák, erősítve ezzel az összetartást.

Nagyszerű egy ilyen összetartó csapat tagjaként dolgozni!

Persze az év csak formálisan zárult ezzel az eseménnyel, hiszen ezen a héten a Fordított hét keretén belül igencsak izgalmas kihívásban vesznek részt edzőink. A back office-ban pedig tervezzük a következő év eseményeit. Edzeni pedig várunk titeket.