Thor mozi - Ragnarök premier



A THOR Ragnarök című film premier vetítésére kibéreltünk egy mozitermet, ahol zártkörű vetítés lesz: Csak a Thor közösség számára lesz kibérelve a terem! Nézzük meg közösen kedvenc Marvel hősünk harmadik kalandját feledhetetlen hangulat közepette.



Mikor a Thor Gym elindult, volt egy álmunk. Egy álom, mely szép lassan valóra válik. Ez nem szól másról, mint egy olyan zárt közösség felépítése, ahol nem csupán az edzés köt össze minket (persze az egyik legfontosabb kapocs), hanem olyan egység, ami sokkal többé teszi a Thort egy edzőteremnél.

Hamarosan a mozikba kerül a harmadik Thor film, a Marvel Univerzum Istenségének befejező kalandja. Erre az alkalomra béreltünk ki egy termet, ami csak a Thor családé lesz!

Az elmúlt hetekben kibocsátottunk Limited Edition UST kártyákat és nem titok, hogy tulajdonosaikat előjelentkezési joggal és ingyenes részvétellel ajándékoztuk meg. 

(A hét elején felfüggesztettük a kártyák értékesítését, melyek a mozi után újra a pultokba kerülnek.)

Ám, mint egy nagy család, mindenkit várunk sok szeretettel a premieren!

Vagyis pontosítva: a leggyorsabb 153 főt.

Az előjelentkezési időszaknak vége. A helyedet a jegy mihamarabbi megvásárlásával tudod biztosítani magadnak.

A jegyeket csütörtöktől (október 19.) tudjátok megvásárolni minden Thor Gym recepciójánál. (Ujbuda:12:00-tól, Zuglóban:16:00-tól, Óbudán:19:00-tól)

Érvényes Thor bérlettel a jegy ára kedvezményesen 1460.- Ft

Külsősöknek pedig 1760.- Ft

Minden vásárlásnál az adminisztráció megkönnyítése érdekében, egy táblázatba, kérlek olvashatóan vezessétek fel a kért adatokat. (De a pultos kisasszonyok mindenben a segítségetekre lesznek.)

A vetítés november 2.-án 19:00-kor kezdődik a Westend CinemaCity-ben. 

Hely - jegyeket előre nem osztunk ki! A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A Limited Edition UST kártya tulajdonosok, vipline, elsők között lesznek beengedve. 

Kapunyitás információit majd később jutattjuk el hozzátok (ezért is fontos a precíz adminisztráció). 

Fontos kiemelnünk, hogy az emailek nem egyenlőek az előfoglalással. Ezért a jegyed mihamarabb vásárold meg (vagy vedd át) bármelyik Thor Gym recepciójánál.

Örülünk, hogy termünk vendége- és a Thor család tagja vagy!

A moziban találkozunk!

Részvételi szándékotokat a pultoknál, illetve e-mailen az outdoor@thorgym.hu címen tudjátok jelezni.


Üdvözlettel:
Thor Team

2017. 11. 02. csütörtök Westend Cinema City 19:00 Thor-Ragnarök 2D magyar szinkronos


Ust Kártyával: Ingyenes
Érvényes Thor bérlettel rendelkezőknek: 1460.-
Külsős vendégek számára: 1760.-

Ha még nem vettél UST kártyát, de szeretnél, akkor hamarosan újra lehetőséged nyílik rá. Figyeld híreinket, mikortól áruljuk újra.