THOR Kupa 2017 - második feladat



Nem csupán a második feladat kihírdetéséről adhatunk hírt, hanem arról is, hogy idén egy kis változtatás történt:
Rookie, avagy kezdő , valamint Pro, avagy haladó kategória szerint tudtok jelentkezni.


Idén kis változtatás történt a kupát illetően:

Külön Rookie (kezdő) és Pro (haladó) kategóriát is hirdetünk. A jelentkezési feltételek kapcsán érdeklődjetek edzőtöktől, melyik kategóriában tudtok indulni, vagy kérdezzetek bátran az academy@thorgym.hu címen. Részletek és a Rookie kategória súlyairól, hamarosan!!!!

A Kupa második kihívása!!!!

December 2.-án egy minden eddiginél pörgősebb hangulatban rendezzük meg a tradicionálisnak számító Thor kupát.

Célunk nem csak az, hogy kiderüljön, ki a legjobb, hanem az hogy legyen ez a nap a funkcionális edzés ünnepe, ahol egymást bíztatva, s persze heccelve, kiváló hangulatban születnek egyéni rekordok, s remek eredmények.

A verseny lebonyolítása hasonló az elmúlt években megszokotthoz:

A Thor kupa győztese külön elismerésben és díjazásban részesül, illetve a következő hétvégén megrendezésre kerülő PWB-kupa eredményei alapján kihirdetünk egy összetett győztest is, aki a Thor legfittebb embere címmel büszkélkedhet majd.

A feladatokról folyamatosan tájékoztatunk titeket. A négy feladat közül az elsőt olvashatjátok most, s további két kihívást ismertetünk még. A 4. és a döntő faladatsor meglepetés lesz.

És részeletesen a második feladatotok:

Fekvenyomás!

Szabályzat: a kiemelés után a rúdnak meg kell állnia a vállak fölött, majd leérnie a mellkasra, ahonnan pillanatnyi megállás után visszaérkezik a felső pozícióba teljes karnyújtással.

Nem érvényes az ismétlés, ha a rúd nem állt meg a mellkason, nem érte a mellkast, a felső pozícióban nincs nyújtva a kar, vagy fent nem áll meg a rúd egy pillanatra. Szintén érvénytelen, ha a fenék vagy a talp valamely része nem éri padot, illetve a talajt (magyarán legalább a lábujjnak lent kell lennie.)

A kisebb hölgyek esetében megengedett rekortánnal emeljenek a pad mellett a talajon.

Tetszőleges mennyiségű pihenés lehetséges lockoutban, de rackelni nem lehet, és az óra folyamatosan megy, az időkorlát 2 perc.

Spotter kötelező a magas ismétlésszám miatt. Ha a spotternek hozzá kell érnie az ismétléshez, a versenyszám véget ér az illető számára.

Súlyok:

Pro kategória: Férfiaknál testsúly felkerekítve a következő 2.5kg-ra. Pro kategória

Pro kategória: Nőknél fél testsúly felkerekítve a következő 2.5 kg-ra,

Kezdhettek gyakorolni!

Részvételi díj: 3.000,- Ft

Jelentkezni az academy@thorgym.hu címen lehet! 

A részvételi díjat készpénzzel a Thor Gymben, vagy banki utalással, banki pénztári befizetéssel lehet befizetni (THOR GYM KFT bankszámlaszáma: 12011069-01492856-00100004)

Visszamondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.