THOR Kupa 2017



A szokásokhoz híven idén év végén is versenyt szervezünk, ahol kiderül, hogy ki lesz a Thor legfittebb embere 2017-ben. Mutasd meg, hogy mennyit fejlődtél, s mérd fel az erődet, gyúzd le saját magad! S ki tudja, ezzel talán mindenki mást is magad mögé utasítathatsz…


December 2.-án egy minden eddiginél pörgősebb hangulatban rendezzük meg a tradicionálisnak számító Thor kupát.

Célunk nem csak az, hogy kiderüljön, ki a legjobb, hanem az hogy legyen ez a nap a funkcionális edzés ünnepe, ahol egymást bíztatva, s persze heccelve, kiváló hangulatban születnek egyéni rekordok, s remek eredmények.

A verseny lebonyolítása hasonló az elmúlt években megszokotthoz:

A Thor kupa győztese külön elismerésben és díjazásban részesül, illetve a következő hétvégén megrendezésre kerülő PWB-kupa eredményei alapján kihirdetünk egy összetett győztest is, aki a Thor legfittebb embere címmel büszkélkedhet majd.

A feladatokról később tudtok majd meg részleteket, azonban annyi biztos, hogy 4 feladat lesz, melyet követően a döntősök mérik össze erejüket egy 5. kihívásban.

Az első 3 feladatról a következő hetekben értesülhettek majd, azonban a negyedik etap, valamint a döntő feladatsor meglepetés lesz, melyről a helyszínen tájékoztatunk majd mindenkit.

Részvételi díj: 3.000,- Ft

Jelentkezni az academy@thorgym.hu címen lehet! 

A részvételi díjat készpénzzel a Thor Gymben, vagy banki utalással, banki pénztári befizetéssel lehet befizetni (THOR GYM KFT bankszámlaszáma: 12011069-01492856-00100004)

Visszamondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.