Thor Gym Brand VI. Születésnap



Dobpergés... Idén, február 23-án lesz a 2019-es év egyik legfontosabb napja a közösségünk életében: Csapatverseny, franchise találkozó.




2019. 02. 23. szombat - jegyezd fel ezt a napot a naptáradba, mert ha igazi Thoros vagy, akkor aznap semmi sem jöhet közbe!


Kellenek azok az események, ahol komolyan vesszük azt, ami körülvesz minket nap, mint nap: mert a Thor Gym több, mint egy edzőterem...

Ezen a napon pedig megjelenik mindaz, amiért dolgozunk egész évben: lesz verseny, ráadásul csapatverseny, melyen a közös munka, a közösség ereje méginkább érvényesül, mint egy egyéni megmérettetésen. Este pedig a nagy bumm, vagyis a Thor Gála, melyet mindannyian egy éve várunk, mióta az első gálát követően kiléptünk a rendezvényház kapuján.


Hatodik alkalommal érkezünk el a jeles naphoz, a naphoz, mikor hat évvel ezelőtt útjára indult a Thor Gym. Idén, 2019-ben nyolc terem versenyzői, edzői, vendégei vehetnek részt, mostanra hagyománynak számító születésnapi csapatversenyen.

Egy nap, két program: Ez a nap nem szólhat másról, mint a féktelen ünneplésről!


De miképpen is terveztük a napot?


VI. Thor B’Day Cup ’19


Hagyományokhoz híven február 23-án csapatok mérhetik össze erejüket. Idén négy fős csapatok küzdhetnek az elsőségért, azért, hogy megmutassák, mely teremben vannak a legkeményebb legények és leányok.

A verseny önmagában nyílt természetű, így külsős csapatok nevezését is várjuk. A csapatok összetétele három férfi és egy hölgy, amelyben akár edzők is részt vehetnek. (egy csapatban csak 1 edző szerepelhet.)

A verseny jelentkezés és nevezés köteles. A nevezési díj csapatonként 20.000.- forint, míg a jelentkezéseket az outdoor@thorgym.hu címen várjuk, csapatnévvel és a versenyzők neveivel.


A verseny szombaton kora délelőtt a regisztrációval kezdődik majd négy feladat során különböző kondícionálási képességek mérésével eldől, hogy a tervezett 40 csapatból mely nyolc csapat kerülhet a döntőbe. A nyolc legjobb csapat küzdhet meg az elsőségért. Az első négy feladat pontjait hozzák magukkal, de az ötödik, azaz a döntő küzdelem teljesítménye súlyozottan számít bele a végeredménybe, ezáltal akár matematikai esélyt biztosítva a nyolcadikként döntőbe jutónak, egy frenetikus teljesítménnyel a győzelemre.

A verseny feladatsorát a Thor Gym edzői, Tanos Bálint vezetésével rakják össze, kiemelt figyelmet szentelve a gyorsaság, erőállóképesség, állóképesség és erő komponenseinek mérésére. A feladatokat január közepétől egyesével kommunikáljuk facebook csatornáinkon és kapják meg emailben a jelentkezett csapatok.

A verseny fődíja 100.000.- forint, amelyet a versenyen győzedelmeskedő csapat nyer.

Ezen felül, minden egyes feladatban a legjobban teljesítő csapatot értékes tárgynyereményekkel

díjazzuk.

A decemberi Thor Cup-hoz hasonlóan ismételten lesz lehetőség ebédrendelésre. Részleteket majd a verseny facebook eseményében találtok.

Mindaddig kövessétek eseményünket, ahol bővebb információkat találhattok majd napról napra.


Tervezett időrend:

Kapunyitás 8:00

Regisztráció 8:00-9:00

Megnyitó: 9:00-9:45

WOD1 10:00-11:15

WOD2 11:15-12:30

WOD3 12:30-13:45

WOD4 13:45-15:00

16:00 WOD 5 Döntő (8 csapat)


Jelentkezés:

outdoor@thorgym.hu (csapatnév, versenyzők nevei)


Nevezési díj:

20.000.- forint/ csapat

Amelyet, bármelyik Thor Gym pultjánál egy összegben be tudtok fizetni.




Várunk tehát február 23-án! Tegyük közösen emlékezetessé ezt a napot, melyet aztán újfent egy évig várni fogunk!