Thor Cup VI. ’18



Hagyományokhoz híven, immáron hatodik alkalommal csapnak össze a Thor Gym háziversenyén a Thor vállalkozó szellemű tagjai. Mind a hölgyeknél, mind az uraknál a tét nem kevesebb, mint a megtisztelő cím viselése: A Thor Legfittebb Embere 2019


Thor Cup VI.’18

2018.12.08.

Egyéni háziverseny

Thor Gym Újbuda

1116. Budapest, Nándorfejérvári út 40.


Az elmúlt évekhez képest több szempontból is kivételes lesz a December 8-i szombat.

Először, mert az elmúlt évben sokat gyarapodott a Thor Gym hálózat. Több új teremmel bővültünk és sok műhely nevelt ki olyan nagyszerű sportembert, aki idén joggal követelheti magának a koronát. Így az idei versenyen már összesen nyolc terem képviselteti magát a küzdőtéren.

Újbuda’13.02.

Zugló’15.03.

Kaposvár’15.09.

Százhalombatta’16.01.

Óbuda’16.12.

Veresegyháza’18.02.

Angyalföld’18.03.

Székesfehérvár’18.09.

Másodszor, mert célul tűztük ki, hogy a 2019-es évben egyre színesebb, összetettebb eseményeket rendezünk, hogy mindenki megtalálhassa a magának való szórakozást. A versenyző alkat rajthoz állhat, a szakma iránt érdeklődőnek pedig szemináriumokkal, kerekasztal beszélgetésekkel készülünk a jeles napok alkalmával. A Thor Cup lesz az első a sorban, ahol először megpróbálkozunk ezzel az integrációs törekvéssel. Így szakmával (FMT L0) és évzáró díjátadóval (Gála Kvalifikáció) is találkozhattok szombaton.

A hagyományos fordított hét edzőjelöltjeinek felkészítő szemináriuma (FMT Level 0), szakmai vezetőnk, dr. Tanos Bálint vezetésével, december 8-án az egyéni háziversennyel párhuzamosan zajlik. (Akik versenyezni és edzősködni is szeretnének egyszerre, ne aggódjanak. A kettő nem zárja ki egymást. Bővebben lentebb.)  Majd a verseny eredményhirdetését közvetlenül megelőzve kerül megrendezésre, az egyben gála kvalifikációt jelentő edzői különdíjak átadása. (Sokkal bővebben lentebb)

Harmadszor pedig, ha már ilyen szép számmal összegyűltünk, akkor a verseny és az FMT Level 0 közben a Thor Gym tulajdonosait várjuk az évzáró Franchise találkozóra, ahol a meghívottak értékelik az elmúlt évet és közösen terveznek a következőre.

Mindezek felett szám szerint a negyedik témája a December 8.-i eseménynek a szövetség kérdése. Az elmúlt időszakban több a szakmát, a funkcionális edzés jövőjét érintő összefogás kezdeményezője lett a Thor Gym, mert úgy gondoljuk ideje belekezdeni a közös jövő építésébe. A Strong Challengen nemzetközi szinten bebizonyítottuk, hogy hazánkban ezen irányvonal igen erőteljes és jövőbemutató potenciál van. A Strong Challengen megtettük az első lépést és a sikereken felbuzdulva eljött az ideje a másodiknak. Mindezért meghívjuk a Thor Cup-ra azon szakmai partnereinket, akik már az első lépésnél mellettünk álltak energiát és időt nem sajnálva a közös szakmai kollektíva létrehozása érdekében. Így a meghívott szakmai partnerekkel szeretnénk egy asztalhoz ülve tovább haladni a megkezdett úton.

Tervezett időrend:

Thor Cup

FMT L0

Franchise

Szövetség

Ceremónia

Jelentkezés

11.05-12.03.

Jelentkezés

11.05-12.06.

Meghívás

Meghívás

Szavazás

11.05.-12.03.

Kapunyitás

08:00

Regisztráció

08:00-09:00

Megnyitó

9:00-9:30

Érkezés

10:15

WOD1

9:30-11:30

Meeting

10:30-13:30

WOD2

11:30-12:30

Szünet

12:30-13:00

FMT L0

12:00-13:45

Érkezés

13:45

WOD3

13:00-14:00

Meeting

14:00-16:00

WOD4

14:00-16:00

Eredményhirdetés

16:45-17:00

Gála Kvalifikáció

16:00-16:45


Események leírása bővebben:

Thor Cup - egyéni háziverseny

Hatodik alkalommal csaphatnak össze a kompetitív hölgyek és urak a Thor legfittebb embere címéret.  Az idei versenyen négy feladat során, négy kondícionális képességet: erőt, robbanékonyságot, erőállóképességet, állóképességet mérünk. A feladatokat a Thor Gym edzői gárdája, Tanos Bálint vezetésével dolgozta ki. A végleges feladatok leírását keressétek a verseny hivatalos Facebook eseményében, ahol november 5.-től naponta egyet nyilvánosságra hozunk vagy kérdezzétek edzőiteket.

A versenyen való részvétel jelentkezés köteles, amely történhet bármely Thor Gym pultjánál a nevezési díj befizetésével. Kizárólag Thor Gym bérlettel rendelkezők indulhatnak.

Fontos, hogy a verseny résztvevőinek száma limitált: összesen 64 fő. A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel. Az idei Thor Cup zárt háziverseny és csak a Thor Gym vendégei indulhatnak.

Jelentkezési időszak:

2019.11.05. Hétfő – 12.03. 10:00, vagy a jelentkezési helyek betelte

Nevezési díj:

4000 forint/fő, melyet minden Thor Gym pultjánál készpénzel tudtok fizetni.

Jelentkezők száma:

64 fő

FMT Level 0

                Iskolás korunkat idéző programot elevenítünk fel közvetlenül karácsony előtt. Harmadjára rendezzük meg a fordított hetet, melynek célja az edzői fantáziákat dédelgető vendégeink szárnypróbálgatásainak elősegítése.

Mára elmondhatjuk, hogy több jelenlegi edzőnk is itt próbálta ki magát először, Baran Szilvi (Angyalföld) vagy Dékány Dominika (Újbuda). De ami biztos, hogy a csoportok életében sok maradandó pillanatot okozott, mikor „akasztották a hóhért”.

December 17. - 21. között, aki érzi magában az erőt kipróbálhatja magát a túloldalon. Edzői pólóba bújhat és előre egyeztetett, saját edzésterv alapján tarthat csoportjának, társainak és az edzőjének edzést. Igen, egy kicsit a visszavágás lehetősége is benne van a hét izgalmában. A sok izzadság cseppet, a kemény edzéseket most egy picit visszaadhatjátok a mestereknek, mivel edzőink naponta egy-egy edzésbe ők maguk is beállnak.

Természetesen, hogy tartani tudjuk a Thor Gym szakmaiságát a fordított hét edzésein is, egy különleges felkészítő szemináriumot szervezünk a jelentkezőknek. December 8-án a szakmai vezetőnk, dr. Tanos Bálint tart eligazítást és vezet be minden érdeklődőt a Funkcionális edzés rejtelmeibe:

- Stabilitás-mobilitás

- Alapvető emberi mozgások

- Regressziók

- Progressziók

- Periodizálás

Jelentkezéseiteket az academy@thorgym.hu email címre várjuk.

A részvétel ingyenes. Friss információkért pedig keressétek fel facebook eseményünket. Akik napközben versenyeznek, de a fordított héten is részt vennének azok videó formátumban fogják megkapni az előadás anyagát.