Szeptembertől új, kezdő csoportok várnak!BEAVATÁS - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres?


Szeptember 3-tól nincs kifogás: Kezdő csoportokat indítunk, s várunk rád!


A BEAVATÁS program lényege:

Szeretnél eredményeket?

Fontos az egészséged?

Nem csak a mára gondolsz, hanem a jövődre is?

Erősödnél, vagy épp az állóképességed javítanád?

A legfontosabb kincsünk, amiből csak egy jutott, az az életünk, egészségünk. Senkit nem ismerek, aki lemondana arról, hogy lássa a gyermekét felnőni, vagy megélhesse mindazt ami várhat rá a jövőben. Vétek és bűn ezzel nem foglalkozni, ám más nem fog helyetted! Ez egyedül a Te felelősséged!


Mi vár Rád közöttünk?

Elsősorban remek edzések!

A Beavatás programhoz való csatlakozással kapsz egy edzőt, aki csak azért van ott, hogy kihozza belőled a legtöbbet. Hogy odafigyeljen minden mozdulatodra, hogy megállapítsa mikre kell odafigyelned, mikben kell fejlődni, s mik azok amikben jó vagy és amikre hangsúlyt fektetve kiemelkedő lehetsz. Kapsz egy edzőt, aki biztosítja a szakmai hátteret számodra, aki egy jól felépítetett és évek óta népszerű program segítségével segít az alapoktól indulva. Kapsz egy edzőt, aki megtanítja a helyes mozdulatokat, a helyes légzést, s aki ellát adott esetben táplálkozási tanácsokkal is. S igen, minden ámítás nélkül, pár hét után már láthatod, s mások is láthatják a munka eredményét!

Másodsorban egy remek közösség tagja leszel!

Sportemberekről van szó és egy összetartó közegről, ahol barátságok köttetnek, szerelmek szövődnek, de leginkább lelkes amatőrökből atléták válnak. Tudom, te nem szeretnél ilyen magasságokba törni, csupán jobban kinézni, ledobni néhány kilót. De pár hét / hónap elteltével az életed részévé válik a mozgás. Azt veszed majd észre, hogy ha kihagysz egy-két alkalmat hiányzik. Hiányzik a mozgás, a sport, de hiányozni fognak a többiek is, az ugratásaikkal, buzdításukkal, nevetésükkel együtt. A közösség részévé válsz, s nem elégszel meg azzal, hogy valamit csak csinálgass.

Szóval szeptembertől minden adottá válik ahhoz, hogy elindulj és javíts az életeden! Hogy energikusabban, erősebben, fittebben és esztétikusabban menj haza a családodhoz, mutass otthon példát a gyermekednek, vagy éppen büszkén feszíts a csajok / pasik előtt.

Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő időpontot és vágj bele! A lehetőség kapuja nyitva áll előtted, a Thorban pedig egymást segítve minden egyesületi tag élete minőségi pluszt kap. Lépj hát be a kapun! Csatlakozz Te is!


A program felépítése:

ELSŐ 8 hét BEAVATÁS - Kezdő edzések

- Állapotfelméréssel kezdünk

- Elkezdjük megerősíteni a törzs izmait (ülőmunka, derékfájdalmak...)

- Eszközeink használatának alapjaiba bevezetünk, alapos tanítással (TRX, Kettlebell, Rúd, saját testsúlyos gyakorlatok)

- Mobilizáció, tartáshibák kijavítása, korrekciók


MÁSODIK 8 hét ATHLETIC BODY - Középhaladó edzések

- Összetettebb gyakorlatok és technikák megtanítása

- Állóképesség továbbfejlesztése

- Törzs további erősítése

- Korrekciók továbbvitele


UTÁNA: UST - Haladó edzések

Itt már készen állsz fizikailag és technikailag is a teljes terhelésre!

- Személyre szabott, célokhoz igazodó edzések

- Folyamatos progresszió

- 8 hetes ciklusok a céljaidhoz igazítvaCsatlakozz hozzánk!

Ehhez nem kell mást tenned, mint:

Kattints az adott terem linkjére, s az ÓRARENDből válaszd ki a számodra megfelelő időpontot! Az ott található e-mail címre pedig küldd el a jelentkezésed!

THOR ÚJBUDA, XI. kerület

THOR ZUGLÓ, XIV. kerület

THOR ANGYALFÖLD, XIII. kerület

THOR ÓBUDA, III. kerület


Ha bővebb információkat szeretnél, írj nekünk, vagy hívj a +3630 948 8328 -as számon!

Az üzenetben tüntesd fel az általad választott csoport időpontját, s válaszként minden részletes információt küldünk neked!