Jön, jön, jön... Thor Gála februárban



Már hírül adtuk, hogy február 24-én, a csapatverseny után ne csinálj programot magadnak, hiszen a Thor gálát nem hagyhatod ki! Ám miért is érdemes mindenképp időben biztosítani a helyed? Most egy kis ízelítőt olvashatsz a programból...


Ahogy már jeleztük: Nem szerettük volna elcsépeltté tenni a 2017-es év ünneplését egy Karácsony környéki rendezvénnyel. Egyrészt, mert ilyenkor eleve mindenkinek sok a dolga, másrészt mert olyan teljesítmények és elismerésre okot adó momentumok voltak, melyek nem sikkadhatnak el más események mellett.

Így Február 24-én egy nagyszabású gála keretében ünnepelhetünk együtt.

Az esemény rangjához mérten többfogásos vacsorával, dj-vel, pompával és egyéb ínyencséggel is készülünk, ám ezekről később adunk hírt.

Most inkább arra térjünk ki, hogy kik is lesznek az est középpontjában:

A főbb díjak, melyeket átadunk:


A THOR legnépszerűbb embere

E díj jelöltjeit 2018.01.19-én 12:00-ig várjuk TŐLETEK kommentben a jelen hír facebook postjához. Írj már most jelöltet!

E jelöltek közül a 9 legnépszerűbb jelöltre szavazhattok a 21-i héttől kezdődően egy erre létrehozott szavazófelületen, ami miatt érdemes lesni a facebook oldalakat. Az általatok javasolt 9 jelölt bemutatásra is kerül majd.


Spirit of Thor Újbuda; Spirit of Thor Zugló; Spirit of Thor Óbuda; Spirit of Thor Kaposvár; Spirit of Thor Százhalombatta

Minden terem vezetősége kijelöl vendégeket, akiket be is mutatunk nektek. A díjat az kapja, aki az adott közösség aktív, kiemelkedő tagja.


The Hammer of THOR

A díj jelöltjeit szintén ismertetjük, s bemutatjuk. A gála estjén pedig fény derül arra, ki is az, aki aktivitása, versenyszelleme miatt joggal lehet példa mindenki számára, ha az odaadásról van szó.


Az év Pultosa

Három fővárosi termünk pultoslányait mutatjuk majd be nektek, akik közül szavazhattok arra, aki szerintetek kiérdemli az elismerést. E díj esetében az eredmény három részből tevődik össze: Szakmai szempontok-, emberi szempontok- (back office szavazatok), valamint a Ti szavazataitok alapján.


Az év edzője

Az előző díjhoz hasonlóan itt is a három rész alapján (Szakmai szempontok-, emberi szempontok- (back office szavazatok), valamint a Ti szavazataitok alapján) dől el, kit ér ez a megtiszteltetés. A jelölteket természetesen előzetesen ismertetjük, s bemutatjuk nektek.


Ezek mellett több díj is átadásra kerül majd, melyekről később adunk információt.

Fontos: A Thor legnépszerűbb embere díjra már most várjuk a jelöléseket! A szavazatokat azonban később egyetlen kérdőívben adhatjátok majd le! A szavazás állásáról némi információt ki fogunk szivárogtatni február 5-től.