Jelentkezés a szakmai konferenciára



Szeptember 7-én lehetőséged van, hogy hallhasd a funkcionális edzés magyarországi vezéregyéniségeinek előadását. Ne maradj le!


Szeptember első hétvégéjén egy helyen a szakma krémje!

Mitől ilyen nagy jelentőségű ez a nap?

Hazánkban a funkcionális edzés területén elég sok a félreértés és a széthúzás. Ráadásul meglehetősen sok tévhittel kell szembenéznie a piaci szereplőknek: hol a határ a rekreációs edzés és a versenysport között? Mi az, ami egészséges és mi az, amit nem szabadna engedni? A funkcionális edzésen belüli különböző ágak megkülönböztetése is vitákat vált ki, még a szakmán belül is. Ráadásul a leginkább kardinális kérdés: milyen végzettséggel kell bírnia egy ezen a piacon tevékenykedő edzőnek, hogy felelősséggel viseltethessen a vendégekkel szemben?

Ez az esemény az első olyan lépés, ahol világosan megmutatkozik: a szakma elitje össze tud fogni, hogy a felelősséget felvállalja. Márpedig ez a kezdeményezés fontos lépés lehet mind az oktatás rendszerének egységesebb kidolgozását illetően, mind pedig abban, hogy egy irányba tereljük a hajóinkat. Ez a konferencia lehetőség arra, hogy elkezdjük lefektetni a közös szakmai alapokat, ahogy arra is, hogy nyílt színen vitathassuk meg a piac összes szereplőjét érintő kérdéseket.

Nem véletlenül tettük teljesen nyílttá a lehetőséget a megszólalásra, s nem véletlen érkeznek a kiemelt előadók, akik évek óta képviselik a minőséget a szakmánkban.

Tehát adott a lehetőség, hogy ha edző vagy, akkor csatlakozz ehhez a kezdeményezéshez. Ha teremtulajdonos vagy, akkor megmutasd, hogy te is egy irányba szeretnél evezni a megjelentekkel. És természetesen ha érdeklődő vagy, akár versenyzői, akár rekreációs szinten, akkor betekintést nyerhess a szakma aktuális kérdéseibe.

Emellett a konferencia kiváló alkalom, hogy egy interaktív rendezvényen megismerjétek egymást és kapcsolatot építsetek. Állóképesség, kondicionálás, erőedzés, crossfit – célunk, hogy minden terület képviselője lehetőséget kapjon arra, hogy a tapasztalataikat megoszthassák egymással, közösen épülhessenek, s végül mindenki gazdagabban keljen másnap, plusz információkkal. Nem beszélve arról, hogy a különböző szegmensekből érkező sportolók pontosabb képet kaphatnak a többiekről, ami kohéziót tud teremteni, s remélhetőleg előrébb visz mindannyiónkat.

A szervezés során megtettünk minden tőlünk telhetőt, s bízunk abban, hogy sokáig emlékezetes marad ez a nap minden egybegyűlt számára. Amennyiben megtekinted az előadókat, kétség sem férhet hozzá, hogy itt a helyed!

A jelentkezéssel kapcsolatos információkat alább találhatod.


A konferencia felépítése:

30 perces előadások a négy kiemelt előadó részéről, melyeket 10 perces vitalehetőség követ.

20 perces előadások, melyeket 5 perces vitalehetőség követ.

(Utóbbi előadások kapcsán július 15-ig vártuk-, és kaptuk meg az absztraktokat.)


Szakmai konferencia '19

2019.09.07.

Helyszín: Thor Gym Újbuda(1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a.)


Programterv:


09:00 - 09:10Megnyitó 

09:10 - 09:50 Kiemelt előadás - Lukasz Trzaskoma:"Theory of chaos" - funkcionális edzés a versenysportban: igazságok és tévhitek

Lukasz a Magyar kosárlabda utánpótlás erőnléti koordinátora, 20 éve nemzeti-, európai-, és világbajnokságokon szereplő sportolók erőnléti edzője és fizioterápeutája. Ezek mellett a Testnevelési Egyetem, Kineziológiai Tanszék egyetemi docense.
A varsói egyetemen sporttudomány területen szerezte meg MSc és Phd diplomáját a fizioterápiára specializáltan.

09:50 - 10:20 Szentes Balázs:Plyometria - saját testsúlytól a súlyemelésig

10:20 - 10:50 Viktor Ádám:Edzünk arra, hogy edzhessünk

10:50 - 11:30 Kiemelt előadás - Lakatos Péter: Részletek hamarosan

Péter hozta be Magyarországra az RKC rendszert és ő maga Master StrongFirst oktató. Ezen felül számos csapat erőnléti edzője, akinek szaktudását külföldi gárdák is előszeretettel hívják segítségül.
Oktatás terén számos kurzus mögött megtalálható, ami a minőségi mozgással függ össze.

11:30 - 12:00 Bene Márton: StrongFit

12:00 - 12:30 Szarka Dorottya:Sporttáplálkozás helyesen - az egyéni céloknak megfelelően

12:30 - 13:15 Ebédszünet

13:20 - 14:00 Kiemelt előadás - Tanos Bálint:Blokk periodizáció új köntösben, avagy a matematikai edzéstervezés határai

dr. Tanos Bálint a Thor Gym szakmai vezetője, a Thor edzésrendszer megálmodója.
Bálint az egyetemi katedrát cserélte le azért, hogy a hivatásának élhessen, vagyis a funkcionális edzéssel foglalkozhasson. Nem is unatkozik, hiszen ezek mellett a Thor Academy vezető oktatója, az elismert FMT képzések atyja.

14:00 - 14:30 Berkes Márton: Az akadályversenyek (OCR) hatása a fitnesziparra

14:30 - 15:00 Nagy Mariann:Állóképességi sportolók erőnléti edzése

15:00 - 15:40 Kiemelt előadás - Pozsonyi Zsolt:Az excentrikus edzés jelentősége a sérülésmegelőzésben és a teljesítményfokozásban

Zsolt hazánk egyik legelismertebb erőnléti edzője (aktuálisan éppen az általa edzett Fradi vizilabda csapata BL-t nyert), továbbá az R-med Performance Lab szakmai vezetője, valamint az "Erőnléti edzés a kézilabdázásban" című könyv társ-szerzője és szakmai szerkesztője.

15:40 - 16:10 Szőke Krisztina:A vállöv leggyakoribb diszfunkcióinak felismerése és korrekciója

16:10 - 16:40Koncsek Krisztina:Tartásfejlesztés a teljesítményoptimalizálás (egyik) kulcsa?

16:40 - 16:50Zárszó


JELENTKEZÉS:

Minden hely elkelt! Amennyiben felszabadulnak helyek, jelezzük!

Részvételi szándékod bármely jelentkezési mód esetén jelezd e-mailen az academy@thorgym.hucímen!

A részvételi díj: 12.900,- Ft

Early birdjegyek megvárásolhatóak augusztus 20-ig,vagy a maximális létszám eléréséig: 9.000,- Ft-os áron!

Maximum létszám: 80 fő

Befizetés:

- bármelyik budapesti Thor Gym edzőteremben személyesen, vagy

- átutalással a 10104105-67898700-01004000 számlaszámra. Kedvezményezett: Thor Academy Kft., közleményben pedig a "Konferencia" -szót tűntesd fel.

A regisztrációt a befizetések sorrendjében ejtjük meg.

(A már befizetett összeget, vagy előleget nem áll módunkban visszatéríteni! A változtatás lehetőségét fenntartjuk.)