Gyógytorna a Thorban



Mivel már régóta esedékes, hogy a különböző problémákra megoldást tudjunk kínálni, így a mai naptól házhoz jön a segítség!


Jó ideje szeretnénk számotokra megoldást kínálni házon belül arra, hogy ha gerinc, vagy egyéb gyógytornászt igénylő probléma lép fel, akkor helyben, a Thor-ban tudjatok rá megoldást találni. Büszkén mondhatjuk, hogy, mint mindenben, ezen a téren is igyekszünk a legjobbakkal dolgozni. Így olyan szakembereket sikerült megnyerni, akiknél garantáltan jó kezekben lesztek!

Ismerjétek meg a gyógytornászokat, akikkel mostantól találkozhattok az újbudai teremben:


PINTÉR GEORGINA

A debreceni egyetemen végeztem 2013-ban gyógytornászként. 2014-ben Budapestre költöztem és egy magánrendelőben kezdtem el dolgozni, aminek az akkori fő profilja a gerinc degeneratív megbetegedéseinek vizsgálata és terápiája volt, így nem volt kérdés hogy én is ebbe az irányba kezdek továbbtanulni.

Elvégeztem az összes mechanika diagnózis és terápia (ismertebb nevén mckenzie terápia) tanfolyamot, valamint beleástam magam a kapcsolódó egyéb kezelési módszerekbe, mint a fascia hálózat kezelése , trigger pont, és egyéb manuális terápiák. Továbbá nagyon fontosnak tartom a gerincstabilizáló tréninget, így ez nálam minden terápia alapja.

Ezek mellett a fő profilomba tartozik még a munkahelyi ergonómia, illetve az ülő-életmód okozta elváltozások prevenciója és kezelése. 

A Thor gym vérkeringésébe 5 évvel ezelőtt kerültem. Sokan megfordultak már nálam, ám eddig külső helyszínen. Most viszont végre lehetőségünk van a szorosabb együttműködésre, így hetente pár órában lesz foglalható hozzám időpont a Thor  Gym Újbudában.

Azért csak pár órában, ugyanis főállásban egy fantasztikus kisfiú anyukája vagyok, így egyelőre nem tudok több időt felszabadítani, de ahogy nő majd a szemem fénye, úgy a jövőben ez is változni fog és egyre több időben tudtok hozzám jönni!


Georginához időpont és érdeklődés kapcsán ide kattintva tudtok fordulni




MAGAS DÁVID

A Kondor Judit Mozgásfilozófia humánkineziológusa ès mozgásterpeutája vagyok. Fő területem a gerinc-, tèrd- ès bokapanaszok, a csapaton belül pedig a sportspecifikus sèrülèsek teljes ès utórehabilitációjában veszek rèszt.

Rehabilitációs programjaim az otthon használható, illetve a funkcionális edzőtermekben található eszközök körè èpül, hogy a hozzám járó sportolók a saját időbeosztásuk alapján tudják elvègezni az extra edzèsmunkát. Emiatt a terápiák során nagy hangsúlyt fektete az egyèni edukációra, hiszen a mit-hogyan-mièrt kèrdèsek megválaszolása mellett fontos tudnia a sportolónak, hogy milyen mechanizmusok alapján mi fog lejátszódni a szervezetèben kèt terápia között.

A Thorral akkor kerültem közeli kapcsolatba, amikor a TF első ève után elvègeztem az FMT level I. funkcionális edzőképzést. Ez a kèpzès segített nekem abban, hogy kèsőbb a mozgássèrültek ès fogyatèkkal èlők edzèsprogramját úgy állíthassam össze, hogy az hosszútávon is pozitívan befolyásolja az èletminősèget. Filozófiám a rehabilitacióban ès az edzèsben: az erő ès a mozgásminősèg együtt a megoldás a legtöbb problèmára.

Várok mindenkit szeretettel, aki fájdalmat tapasztal edzès közben ès igènybe vennè a segítsègem!


Dávidhoz időpont és érdeklődés kapcsán ide kattintva tudtok fordulni