Az új rendszerről



Korábban már értesülhettetek arról, hogy számos újítás történik a THOR rendszerét illetően. Lássuk milyen előnyöket rejt számotokra mindez...


Korábban hírül adtuk, hogy sok fejlesztés és újítás várható a rendszerben. Szeptemberben ugyebár a nyitás óta (4 és fél év) először emeltünk bérletárat. Amikor ezt beharangoztuk, akkor egyben arról is biztosítottunk titeket, hogy ezzel párhuzamosan számos olyan előny is jelentkezik majd, ami egy szinttel még feljebb helyezi a szolgáltatás színvonalát.

Első lépésben, szeptembertől nem tart csoportos edzéseket Tanos Bálint, a Thor szakmai vezetője, hanem több projectet tart a kezében: Ami titeket közvetlenül is érint, hogy minden termünkben napi szinten ellenőrzi a szakmai munkát. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az edzőinknek szüksége lenne arra, hogy a nyakukban álljon. :) Bár kétségtelen, hogy "több szem, többet lát" - alapon bizonyos esetekben segíti az edzőink munkáját, azonban a fő cél az, hogy az edzéstervezési, periodizációs és fejlődési folyamatok megfigyelésével kutatómunkát végezzen. E munka eredménye a rendszer fejlesztését szolgálja majd, melynek hosszútávon ti aratjátok le a gyümölcsét. Mik a leghatásosabb gyakorlatok, mire van leginkább szükségetek, mik a legfőbb korrigálásra szoruló problémák, s mindezeket mikkel tudjuk leghatékonyabban kezelni. Ez a változtatás egyik fő pontja.

Ezzel összefügg az is, amit az elmúlt pár hétben tapasztaltatok: A be-, és kiléptetés sokkal időigényesebb volt a szokottnál. Ez nem a pultosok hibája, hanem az új rendszerünket teszteltük, mely párhuzamosan futott a régebbi verzióval. Jó hír, hogy sikeres volt a project, s ezúton szeretnénk a türelmeteket is megköszönni. Az eredmény, hogy Október 1.-től egy teljesen új rendszer fogad titeket, melyre ti is rálátással bírtok majd: A következő hónaptól már tudjátok vezetni edzéseiteket, edzésnaplót vezetni, eredményeiteket látni, s különböző hasznos funkciókat tudtok majd használni, (pl. egy kattintás, és ellenőrizhetitek a bérletetek érvényességét) melyről részletesebb tájékoztatást szeptember utolsó hetében várhattok.

Az új beléptetőkártyákról már írtunk a héten, s örülünk, hogy nagy rá a kereslet! Igyekezzetek a limitált kiadású kártyát mielőbb beszerezni, mert ebből nem tervezünk többet gyártani egyelőre, azonban a jövőben nem szeretnénk keserű arcokkal találkozni, akik a kedvezményekről is lecsúsznak az UST kártya híján. J

Persze a fejlesztések nem állnak meg, s ezekről folyamatos információkkal szolgálunk majd.

Ráadásul a közösség irányában is lesz a közeljövőben két nagyobb bejelentésünk, melyek biztosak vagyunk benne, hogy elnyerik a tetszéseteket!

Addig pedig hadd ajánljuk figyelmetekbe a következő két nagyobb eseményünket:

Szeptember utolsó hétvégéjén Paintball! – Aki még nem jelentkezett, sürgősen cselekedjen!

Október 14.-15. FMT Level II. Suspension Trainer képzés! – Ide sem árt időben regisztrálni…