Az új edzőnk: Dékány Dominika



A hétvégén végződött FMT Level I.-es képzésen sikeresen vizsgázók közül a legjobbak számára egyből állásokat is ajánlottunk. Az Újbudán található edzőtermünk új edzőjét mutatjuk be, akit a fotón két, szintén frissen végzett kolléganőjével (Czunyi Kata – Zugló és Balla Niki – Óbuda) láthattok. Jövő héten már debütál is néhány BEAVATÁS csoport indításával.


Dominikával a képzés elején már közöltünk egy interjút, melyben bemutatkozik. Több olyan pont is volt az életében, melyeket utólag olvasva büszkeséggel tölt el bennünket, hogy valóban jó úton járunk és érdemes nap, mint nap dolgozni azon, hogy előrébb jussunk: Hiszen Domi példája is mutatja azt, ami a célunk, vagyis hogy értéket képviseljünk, s adjunk!

Elmondta, hogy a konditermi edzést autodidakta módon kezdte el, majd az edzőkben történt többszöri csalódás után egy személyi edző képzést végzett el, ami ráébresztette arra, hogy nem optimális az az út a számára. Ez önmagában nem szolgál kuriózumként sajnos. Azonban az, hogy rátalált a Thor-ra, s itt megtalálta azt az edzésformát, melybe beleszeretett önmagában egy sikertörténet. A konditermi edzéseket követően, a népszerű Crossfit helyett a funkcionális edzés az, mely üdvözítő lett számára.

Egyrészt nagyszerű azt hallani, hogy minőségi edzéseket biztosítunk, amivel a vendégünk elérheti céljait, s megtalálhatja számításait. Másrészt felemelő arra gondolni, hogy olyan karizmatikus edzők dolgoznak velünk (Jelen esetben Szentes Balázs), aki igenis át tudja adni az edzésforma lényegét, s aki inspirálóan tud hatni a tanítványaira.

És itt el is érkeztünk a következő fontos ponthoz: Látván azt a perspektívát, amit a Thor az edzőinek kínál, Domi is jelentkezett a funkcionális edzőképzésre. Ez mutatja azt, hogy egy már személyi edzői végzettséggel is rendelkező szakember előtt is kell, hogy célok lebegjenek, s hogy tovább léphessen. Szorgalmát és eltökéltségét tekintve már a képzés közben is remélhető volt a jó eredmény, melyet végül egy kiegyensúlyozott és meggyőző vizsgával zárt. A rendszert már jó ideje ismeri, s egyesületünk tagjaként nem érte sok meglepetés, mikor az állásajánlat részleteiről egyeztettünk. Így büszkén mondhatjuk, hogy egy remek edzővel gazdagodott a szakmai stáb!

Ti pedig nyugodtan várhatjátok a reggeli Beavatás edzéseket, valamint a kora délutáni időpontot, hiszen Dominika személyében remek kezekben lesztek!

Amennyiben kedvet kaptál, akkor ITT bővebben tájékozódhatsz a Funkcionális Edzőképzési lehetőséggel kapcsolatban.

Abban az esetben pedig, ha a Beavatás csoportokhoz csatlakoznál, az Órarendünkből válaszd ki a számodra kedvező időpontot.