A THOR ti vagytok



Múlt héten kértünk titeket egy kérdőív formájában, hogy segítségetekkel megvizsgáljuk a rendszerünket, s visszajelzést kapjunk, mi az, ami számotokra fontos, illetve ami fontos lehet. Ezeket a gondolatokat, és az ezekhez kapcsolatos terveket foglaljuk össze.


A kiküldött kérdőívek kitöltését ezúton is köszönjük! Fontos számunkra, hogy képet kapjunk általatok mindarról, ami a termekkel kapcsolatos, hiszen mi egész nap itt vagyunk, s egy teljesen más szemszögből látunk mindent. Azonban a legfontosabb pillérei ti vagytok a Thornak, így az elsődleges, hogy az elégedettségetek megmaradjon, vagy épp növekedjen.

Örömmel olvastuk, hogy a szakmai értékeket szinte kivétel nélkül kiemeltétek. Ez talán a legfontosabb, hiszen a kezdetektől erre helyezzük a hangsúlyt, s ez a legfontosabb érték, melyet a piachoz szerettünk volna rendelni. Nem beszélve arról, hogy leginkább ez minősíti az edzőképzési rendszerünket. Jó érzés tudni, hogy jó kezekben vagytok, s ezt magatok is érzitek.

Ahogy már korábban beharangoztuk, ez a szakmai háttér, és szolgáltatás tovább fejlődik: Most szeptembertől Tanos Bálint szakmai vezető folyamatosan járja termeinket, ahol felügyeli edzőink munkáját. Ez ne tévesszen meg senkit: Bízunk edzőinkben, akikben - mint látjuk,- Ti is megbíztok. Azonban az edzések áttekintése a gyakorlatban sokkal nagyobb és dinamikusabb fejlődést hozhat, pláne egy hozzáértő külső megfigyelő által. De nem csak ez a cél: A rendszer része lesz, hogy egy egyedülálló kutatási stratégia, és edzésrendszer fejlesztésével sokkal precízebb és mérhető adatokat állítsunk csatasorba a fejlődésetek érdekében. Persze ezen a ponton nem áll meg a fejlesztés, de a további újításokról később olvashattok majd…

Térjünk át a többi pontra: A kapcsolt kiszolgáló szolgáltatásokról, a pultban titeket váró leányokról is pozitívan nyilatkoztatok. Az öltöző rendben tartásán folyamatosan dolgozunk, de látnotok kell, hogy a terem terheltsége igen speciális. Nyitva tartás előtt és után, valamint napközben van lehetőségünk karbantartani és takarítani. Mikor többségetek érkezik, az a legnagyobb forgalmú időszakra esik, s ekkor a folyamatos forgalom miatt lehetetlen fenntartani az ideális állapotokat, hiszen ezzel titeket zavarnánk, ami meglehetősen kellemetlen lenne. Tehát ez speciális kérdés és nagyban múlik rajtatok is: Sokat segíthettek, lényegében apró körültekintéssel, hogy társaitok is kényelmesen érezzék magukat. Persze mindig van, mit javítani, s rajta vagyunk, hogy az épület sajátosságait is a legjobban optimalizáljuk. Ami rajtunk múlik, megtesszük, az apróbb változtatási javaslatokat köszönjük, s sokat használni is fogunk a közeljövőben.

A terem év elején esett át felújításon, és eszközpark frissítésen. A szakmai team javaslataira az eszközök mennyiségi és minőségi ellenőrzése folyamatos. Ennek köszönhetően e téren is pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Az Outdoor programötleteket továbbítottuk a részleg felelősének, van köztük néhány izgalmas javaslat… Azonban nem is oly sokára újra összegyűlik a Thor színe-java, s szeptember utolsó napjaiban egy Paintball keretén belül megharcolhattok a legjobb csapat címért. Persze ehhez az edzői brigádnak is lesz pár szava. Kösse fel a gatyót, aki szeretné legyőzni őket!

Képzéseinket illetően pedig éppen aktuális a Mobility szemináriumi jelentkezés, mely iránt a legtöbben érdeklődtetek. Edzőképzéseink kapcsán pedig a legfrissebb edzőink már munkába is álltak. Jeleztétek néhányan, hogy lenne kedvetek az ő nyomdokaikba lépni: A januári képzésen erre máris lehetőségetek nyílik. Szép és nemes kihívás!

Még egyszer köszönjük a válaszokat, s a segítségeteket! A most induló Beavatás program kezdő csoportjainak tagjait pedig fogadjátok olyan szeretettel, ahogy annak idején titeket is fogadtak társaitok. Amint beavatottakká válnak, jön is a lehetőség hogy együtt sörözzetek, és megismerjétek őket is, hiszen az egyesületünk  bővült. Így még többen mehetünk és formálhatjuk egymást mindenki épülésére!

A facebook oldalainkon pedig tessék aktívabbnak lenni! :)

Továbbra is veletek, értetek!

Thor Team